Instruktør Knut Pedersen
www.familiehunden.no
mob: 93257561
Har du noe du vil endre på hunden - kan vi hjelpe deg
Vi hjelper deg gjennom valpetiden, og sørger for at du får en fin familiehund
Lydig hjemme
Du vet hvordan du vil ha det, enten du vil ha en hun som oppfører seg pent når det ringer på, ikke tigge når familien spiser eller du vil den skal holde seg på tomta. Vi hjelper deg og snur tilværelsen på hodet. Vet du hva du vil ha, får vi det til. 
Lydig ute
Imponer naboene med en hund som går pent i bånd og uten bånd, ikke bryr seg om andre hunder, katter eller folk.. Hunden din vil ikke engang gå bort til andre hunder eller folk, den vil vente til du sier den får lov. Og det beste av alt, den vil oppføre seg pent med alle i familien! 
Passere hunder
Tenk deg å gå tur med hunden, Du kan nesten føle blikkene fra forbipasserenende. og de er kanskje like overrasket som deg. Hunden din går pent forbi "fienden, med rolig puls og tuslende pent ved din side. Sånn kan hverdagen bli.Vil du også ha en rolig hund som ikke bryr seg om andre hunder? 
Komme når du roper


Gå pent på tur

Andre problemer

Spar tid - la oss trene valpen din!
Hunden din oppfører seg pent, i alle situasjoner. Du kan ha den løs og vite den kommer så snart du roper, folk kan komme på besøk til dere og du vet de kommer til å skryte av så flink den er. På tur vil hunden din oppføre seg som du ønsker, ikke dra i båndet uansett om det er hunder eller folk på veien. Uten at dere trenger å trene... For godt til å være sant? 

Vi tar inn en valp pr mnd. Valpen får være hjemme hos instruktør for opptrening til de er som vi ønsker den skal være. Deretter kommer den tilbake til deg, og du og familien får en grundig gjennomgang i hvordan dere skal opprettholde de nye og gode ferdighetene til valpen. 

Valpen vil være husren, sluttet med valpebiting og oppfører seg fint innendørs når den kommer tilbake. Utendørs vil den være en fryd å ha med å gjøre. Den vil også være godt sosialisert og være trygg og harmonisk selv med mye distraksjoner.  

Du vil få tilgang til instruktør samt ukentlige treninger gjennom hele hundens liv for å vedlikeholde øvelser eller lære den nye øvelser. Du vil også få utstyr som sele, langline, hundeseng og annet treningsutstyr. 

Vi garanterer at du får drømmehunden og at den vil oppføre seg akkurat så pent som du ønsker den skal gjøre. 

Valpen er i alderen 12-16 uker når vi begynner treningen. 

Pris: 12000,-


Oppføre seg pent hjemme
Komme når du roper - alltid
Gå pent på tur
Copyright © 2016 familiehunden.no All Rights Reserved.