Instruktør Knut Pedersen
www.familiehunden.no
mob: 93257561
Instruktør Knut Pedersen
www.familiehunden.no
mob: 93257561
Et valpekurs hjelper deg og familien med å få den beste starten med valpen
Et valpekurs hjelper deg og familien med å få den beste starten med valpen
Til valpeeier:
  • Hunden din lærer mer de første 16 ukene, enn den gjør resten av livet!
  • 90% sier de begynte for sent på valpekurs
  • Mange hunder omplasseres grunnet feil og lite trening i valpetiden
  •  Av utgifter det første året med valp, utgjør et valpekurs ca  3%
Hvem passer kurset for: Best egnet for valper opp til 6 mnd
Sted: Greåker, mellom Sarpsborg og Fredrikstad
Kursdager: 4 timer alene med instruktør  + 8 ganger felles treninger

Pluss en gang hjemme hos deg innen kursstart hvor vi hjelper deg med valpebiting og andre ting dere kanskje lurer på, samt kartlegger deres behov og tilpasser kursinnholdet til å passe din familie.  

Pris for kurset er kun 2000,-
For hele familien
Et valpekurs skal være en hyggelig opplevelse for hele familien, og det er viktig at alle deltar. Passer det dårlig med kvelder? Ta kurset i helgene.. I løpet av en periode på 2 mnd, finner du selv  tidspunkt hvor du får samlet hele familien og komme til Greåker, enten det er kvelder, dagtid eller helger. 

Registrer deg for valpekurs i dag, så kommer Knut hjem til dere så fort det passer dere.
Vi är jätte nöjda
Vi är jätte nöjda med den hjälp och vägledning vi har fått från Familiehunden/Knut Pedersen! Vi började valpkurs med våran Rhodishian ridgeback hane när han var 12 uker (rekomenderer dock om man har mulighet att börja kurs så fort ni får valpen hem).

För exempel har vi har nu en unghund som aldrig går utanför dörren eller hoppar ut från bilen innan han får lov, ligger avslappnat i sin säng när vi spiser istället för att tigga och har fått bra tips gällande inkallning, gå pent i bånd och aktivering med nosen.

Kan varmt tipsa om att ta privattimmer för alldra bästa vägledning! All träning sker mjuk och aldrig några ryck eller hårda ord, vilket har passat oss bäst! Rekomenderas starkt!

Stina Levemark
Hva du vil få på valpekurs hos Familiehunden:
Et valpekurs dreier seg selvsagt om valpen din, men det er like mye et familiekurs for familien som har fått seg valp, det viktigste oss er å lære dere som valpefamilie hvordan dere skal håndtere og trene valpen hjemme.  Dere vil lære familievennlige og enkle metoder for å få et godt grunnlag, og dere vil få gjennomprøvde metoder for å både unngå de vanlige problemene og fikse det som evt allerede har dukket opp. 

Hvorfor oss?  Vi har jobbet fulltid med hund i snart 20 år, fortrinnsvis valper. Vi kan valper!
  • Personlig veiledning - Få hjelp også utenom timene ved behov.
  • Kurskompendium - Instruksjonsfilmer for alle øvelser fritt tilgjengelig i kursportal
  • Facebookgruppe - Still spørsmål og få hjelp av instruktør eller medkursdeltakere
Väldigt duktig instruktör med stor kunskap om hur man får en fin start med sin nya familjemedlem. Vi har haft stor hjälp av Knuts tips och tricks! Rekommenderas!

Johan Stern

Vi deltok på valpekurs med vår hund, noe vi fikk stort utbytte av! Vi opplevde instruktrøen som fornuftig og som en med bred kunnskap om hund. Akkurat slik vi ønsket det. Vi har brukt mye av det vi lærte i etterkant og føler vi har klart å forme en fin familiehund! Anbefales virkelig!

Katrine N Ramstad
Gjennomføring av kurset
4 kurskvelder pluss 8  kvelder med trening, sosialisering og lek
4 timer alene - Lære øvelser
Valpen har mange nødvendige øvelser som skal læres, og innlæringen går både raskere og enklere jo tidligere enn begynner.   På timene vi møtes er det fokus på innlæring og ro. 

Her går vi gjennom viktige øvelser, og spesielt opptatt er vi av innkalling. At hunden din kommer når du roper er en nødvendighet for at hunden skal kunne være løs. Innkallingen garanterer vi at kommer til å bli fantastisk! 

I tillegg trenger du en at hunden din oppfører seg pent i bånd. Vi jobber mye med at hunden din ikke bare skal kunne gå pent i bånd, men også være rolig og kunne passere både andre hunder, barn osv uten at den blir ivrig.

Vi bruker også tid på å lære hunden din at den ikke får lov til å gjøre som den vil - alltid. Den skal lære å vente på lov. Den vil ikke få gå ut av buret, ut av utgangsdøren eller tomten innen den får beskjed. På samme måte som den ikke får hilse på andre hunder osv innen du har sagt den får lov til det. 
8 felles treninger - Sosialisering og lek
Valpen din trenger også sosialisering og lek med andre valper. Dette er det egne kvelder til, og hver tirsdag kl 1800-1930 er det satt av tid kun til dette. Da er det en kombinasjon av lek, ro og tur med andre valper.  Her lærer du også nyttige tips om hva du bør tenke på når valpen din er sammen med andre valper og hundens språk.  
valpekurs er trening og sosialisering
Hvem er Familiehunden?
Hva kan de hjelpe meg med?
Hei, og velkommen til Familiehunden. Er det første gangen du er her, lurer du kanskje på, 

Hvem er familiehunden
og 
Hva kan de hjelpe meg med

Ikke sant?

Daglig leder og instruktør Knut Pedersen

Familiehunden.no er en  hundeskole som holder holder til på Greåker i Sarpsborg. Vi har spesialisert oss på valper , og er brennende opptatt av å gi valpefamilier best mulig start med det nye familiemedlemmet
Instruktør på valpekurset Knut Pedersen
Knut har vært opptatt av hund og hundetrening siden han hadde sin første valp som 14 åring og ble sendt hjem fra valpekurs pga strupehalsbåndet ikke ble brukt.  Siden den gang har motivasjonen vært å finne bedre metoder for å trene hunder som både er effektive, humane og ikke minst familievennlige. 
Fra 2003 har Knut jobbet fulltid med hunder. De første årene ved å drive Canis hundeskole i Oslo og Fredrikstad før etterhvert Familiehunden ble etablert. 
Motivasjonen bak Familiehunden er som det ligger i navnet, familiehunder. Knut har ingen interesse for konkurranser av noe slag, men er opptatt av at hunder skal bli en problemfri del av familien og som oppfører seg som familien ønsker. 
Derfor kan vi ikke hjelpe deg hvis du ønsker en hund som vinner alt i agility eller lydighet, men hvis du ønsker en hund du kan ta med deg på besøk med uten at hunden må sitte i bilen, en hund som dere kan ha løs på tur, uten å være redd den skal løpe avgårde, eller rett og slett en hund som kan rolig passere hunder og som gå pent på tur, DA kan vi hjelpe deg.
Vi er spesialist på valper, og vi tar bare inn valper på kurs. Men Knut følger deg opp med videre kurs når det trengs. Når du trenger det, så lenge det trengs. 

Du skal være trygg på at du blir tatt godt vare på, knut har kunnskapen som trengs og  er ivrig etter å hjelpe. 

Velkommen til Familiehunden. 
Vil du også bli med på valpekurs? 
5 tips til deg med valp og har lyst til å gå valpekurs
blogg for deg som har valp eller lurer på valpekurs
Tilbakemeldinger
Slik kontakter du Knut
Er det noe som helst du lurer på ang. valpekurset eller valpen din, ta gjerne kontakt med Knut, så  hjelper han deg så godt han kan. 

Raskest
Skriv direkte til Knut på Messenger. Klikk på knappen under, følg instruksjonene, svar på noen enkle spørsmål og vent på at Knut svarer. 
Raskere
Send en mail til Knut. Vi svarer i løpet av timer. 

Rask
Knut er ofte på farta med kurs og hjemmebesøk hos valpeeiere.  Ring gjerne, men forvent at Knut ikke svarer. Knut ringer deg opp ved anledning. 

Ring Knut på 932 57 561
Vanlige spørsmål 
Knut, kan jeg ta med barna på kurs?
Ja, selvsagt - det anbefaler jeg du gjør. Ta med hele familien, alle som har lyst og som har med valpen å gjøre. Det er viktig at alle håndterer valpen på samme måte og er konsekvente. Det gir også de andre mulighet til å spørre meg om det er ting de lurer på.
Bruker dere straff på kurset?
Straff bruker vi aldri. Vi bruker en metode som ofte blir referert til som klikkertrening. Vi passer på når hunden gjør ting vi liker, og lar den oppnå noe ved det. F.eks når hunden legger seg på plassen sin, kan vi invitere den opp i sofaen. Når hunden gjør dårlig adferd, overser vi den eller setter den i skammekroken.  Det er en effektiv måte, i tillegg til at det er familievennlig. Selv de minste i familien klarer å følge opp. Faktisk, de minste er ofte flinkere enn oss voksne. 
Hvor mye koster kurset?
Kurset koster 2000,-  Det du trenger til treningen er inkludert.
Jammen Knut, hva om jeg ikke får til valpen min?
Du skal få det til. Jeg gir meg ikke...
Jeg har bare mobiltelefon og ikke pc, får jeg sett filmene?
Absolutt! Alt du trenger for å logge inn på kurskompendiet er en pc, mobil eller nettbrett.  Se gjerne filmene sammen med familien etter kurskvelden og gjør oppgavene sammen. 
Det står noe om kurskompendium, hva er det?
Veldig glad du spurte! Kurskompendiet består av 6 deler, en del for hver uke gjennom kurset. Hver uke rett etter kurskvelden kommer det en ny del, med filmer og oppgaver tilhørende kurskvelden. Oppgavene kan du skrive ut, og hver øvekse har både trinn for trinn beskrivelse og eget skjema du kan fylle ut så du husker hvordan treningen gikk. 
Hva trenger vi å ha med på kurskvelden?
Det eneste du trenger å ha med på kurskvelden er gode godbiter, halsbånd og gjerne sele. Kort leiebånd trenger du, fleksibånd trenger du ikke ta med på kurskvelden. Har du langline kan du gjerne ha med den også.
Jeg fikk ingen mail når jeg meldte meg på?
Jeg er helt sikker på at mail ble sendt ut, men av og til havner mail på avveie. Har du ikke fått mail innen en halvtime kan du først sjekke søppelmappen. Er den ikke der heller sender du meg en mail, så ordner vi det
Knut, går det an å dele opp betallngen?
Ikke noe problem, send meg en mail så fikser vi det. 
Trenger vi å ha bil for å kunne delta på kurset?
Nei, det trenger du ikke. Det er gode mulighet med kollektivtrafikk.