Instruktør Knut Pedersen
www.familiehunden.no
mob: 93257561
Gratulerer med ny valp! 
Vi hjelper deg gjennom valpetiden, og sørger for at du får en fin familiehund
Valpekurs - Greåker
6 ukers kurs og maks 6 valper pr gruppe gir god anledning til optimal innlæring for valpen. Du vil få svar på alt du lurer på samt lære valpen din grunnleggende øvelser. Valpekurset gir deg, familien og valpen din en god start.
Valpekurs - Nettbasert
Perfekt for deg som bor langt unna hundekurs, ikke har tid til å binde deg opp mot ukentlige kurskvelder eller rett og slett ikke liker kulda.. Samme gode innhold som vanlig valpekurs, bare uten kurskvelder med instruktør. 
Få en lydig hund
Vårt beste tilbud. Hva om vi hjelper deg med å få en hund som oppfører seg som du ønsker, kommer når du roper, går pent i bånd? Vi tar oss av treningen selv, og gir deg en lydig hund. Enklere blir det ikke.

Lydig hjemme
Husren, ingen valpebiting, ingen tigging, ikke ut om natten, stjeler ikke og er rolig og fin. Hadde det passet for dere, hjelper vi dere med å få det sånn.

Ha hunden løs - alltid
Ha hunden din løs hvor som helst, så lenge det er trygt og ikke båndtvang selvsagt, og vær sikker på den aldri går langt fra deg - og alltid kommer når du roper. Vi hjelper deg hele veien.

Gå pent på tur - uansett distraksjoner
Alle hundeeieres drøm, en hund som går pent i bånd uansett distraksjoner. Har du andre ting å bruke tiden på enn å irritere deg over en hund som drar i båndet, hjelper vi deg med det.

Spar tid - la oss trene valpen din!
Hunden din oppfører seg pent, i alle situasjoner. Du kan ha den løs og vite den kommer så snart du roper, folk kan komme på besøk til dere og du vet de kommer til å skryte av så flink den er. På tur vil hunden din oppføre seg som du ønsker, ikke dra i båndet uansett om det er hunder eller folk på veien. Uten at dere trenger å trene... For godt til å være sant? 

Vi tar inn en valp pr mnd. Valpen får være hjemme hos instruktør for opptrening til de er som vi ønsker den skal være. Deretter kommer den tilbake til deg, og du og familien får en grundig gjennomgang i hvordan dere skal opprettholde de nye og gode ferdighetene til valpen. 

Valpen vil være husren, sluttet med valpebiting og oppfører seg fint innendørs når den kommer tilbake. Utendørs vil den være en fryd å ha med å gjøre. Den vil også være godt sosialisert og være trygg og harmonisk selv med mye distraksjoner.  

Du vil få tilgang til instruktør samt ukentlige treninger gjennom hele hundens liv for å vedlikeholde øvelser eller lære den nye øvelser. Du vil også få utstyr som sele, langline, hundeseng og annet treningsutstyr. 

Vi garanterer at du får drømmehunden og at den vil oppføre seg akkurat så pent som du ønsker den skal gjøre. 

Valpen er i alderen 12-16 uker når vi begynner treningen. 

Pris: 12000,-


Oppføre seg pent hjemme
Komme når du roper - alltid
Gå pent på tur
Copyright © 2016 familiehunden.no All Rights Reserved.