Instruktør Knut Pedersen
www.familiehunden.no
mob: 93257561
Instruktør Knut Pedersen
www.familiehunden.no
mob: 93257561
Valpekurs - uansett hvor i Norge du bor!
Valpekurs - uansett hvor i Norge du bor
Til valpeeier:
  •  Hunden din lærer mer de første 16 ukene, enn den gjør resten av livet!
  •   90% sier de begynte for sent på valpekurs
  •  Mange hunder omplasseres grunnet feil og lite trening i valpetiden
  •  Av utgifter det første året med valp, utgjør et valpekurs ca 3%
Nettkurs: For valpeeiere - få en god start med valpen
Kurset passer for: Kurset er egnet til deg som har en valp mellom 8 uker og 6 mnd
Oppstart: Felles oppstart 26 november
Varighet: 6 uker
Opplæringsmetode: Filmer, artikler, øvelser, Knut på messenger og facebookgruppe 
Hva trenger du: En pc, nettbrett eller mobiltelefon med internettilgang. 

Kursavgift: 750,- 
Meld deg på nettkurset allerede i dag:
Endelig er det mulig med valpekurs selv om du bor langt unna hundeskole eller hundeklubb, har dårlig tid og ikke mulighet til å møte opp på kursplass hver uke eller du rett og slett har lyst til å trene valpen din hjemme. 

Du får tilgang til instruktør i 6 uker og kursmateriell gjennom hele valpetiden. 

Felles oppstart søndag 26 november kl 20:00
Knut har holdt valpekurs for familiehunder i snart 20 år og vet hva som skal til for å gjøre valpetiden enklest mulig og  få et best utgangspunkt for å en lydig familiehund.  

Knut har også hatt nettkurs i flere år og har god kjennskap til tekniske hjelpemidler som gjør undervisningen enklest og best mulig.
Knut har holdt valpekurs for familiehunder i snart 20 år og vet hva som skal til for å gjøre valpetiden enklest mulig og  få et best utgangspunkt for å en lydig familiehund.  Knut har også hatt nettkurs i flere år og har god kjennskap til tekniske hjelpemidler som gjør undervisningen enklest og best mulig.
Undervisningen
All undervisning vil være nettbasert og det vil ikke være noen fysiske kurskvelder. Du vil likevel få tett oppfølging av instruktør:

Tilgang på kursportal
Her er filmene og oppgaver vi skal bruke i undervisningen og du vil få tilgang til kursmaterialet i små porsjoner. Hver uke vil du få oppdatering med nye filmer og oppgaver.

Instruktør på messenger
Knut følger deg opp og du spør Knut når du har spørsmål. Enkel og god kontakt med instruktør.

Gruppe på facebook
Her vil du ha den daglige kommunikasjonen med instruktør og medkursdeltakere hvor du vil både kunne få svar på spørsmål.Hva får du på kurset
Det eneste du ikke får i forholdt til et vanlig kurs er en instruktør som står ved siden av deg.  Men du får en instruktør som vil hjelpe og veilede deg deg gjennom hele kurset. 

Praktisk øvelser vi skal gjennom er mange, blant annet skal hunden din få en super innkalling og den skal begynne å oppføre seg pent i bånd. og faktisk begynne å bli flink til å kunne passere andre hunder på en god måte. 

Valpen din skal kunne sette seg ned og bli der til du sier noe annet, den skal lære hvordan den hilser på folk og ikke hoppe, den skal ikke løpe bort til andre hunder før den har fått lov og flere øvelser. 

I tillegg vil du få hjelp med å legge ting til rette for at valpen lærer alt fra å være alene hjemme til oppføre seg pent når dere spiser. 

Du vil rett og slett ha tilgang på instruktøren gjennom hele kursperioden og du vil få all hjelp du trenger.
Ingen hunder er like, og når det gjelder valpetrening er det i stor grad individuelle tilpasninger. Hyppig kommunikasjon med instruktør er en forutsetning og nødvendighet.