For valpeeiere i østfold
Vi hjelper deg gjennom den viktige valpetiden med kurskvelder på Greåker og god oppfølging. Du får din egen personlige trener som hjelper deg med alle små og store utfordringer som gir deg enklere og tryggere start med valpen. 

6 kurskvelder
Pris: fra 1000,-
For valpeeiere lengre unna
Nettkurs er en fin måte å lære på. Du får instruksjonsfilmer som gir deg trinn for trinn veiledning for å lære hunden din nye ting, og du får oppgaver som er enkle å følge. Nettkurs er perfekt om du ikke har tid til å følge et kurs, eller du bor for langt unna en kursplass.

Kurset varer 6 uker
Pris: 750,-
Kurs er planlagt og vil bli klart i løpet av juni. Send meg gjerne en mail til [email protected] hvis du vil vite mer om tilbudet.
Kurs er planlagt og vil bli klart i løpet av juni. Send meg gjerne en mail til [email protected] hvis du vil vite mer om tilbudet.
Litt fra bloggen
Burde du har valpen løs eller i bånd?
La valpen din være valp. Du burde ha valpen din løs mest mulig, men du skal likevel ha kontroll.
Hvordan kan du få til det? Se filmen...

5 tips til deg som nettopp har fått valp
Valpetiden kan være gøy, eller den kan bli slitsom - hva velger du? Fem enkle tips du kan innføre i hverdagen allerede i dag.
Hvordan - få valpen raskt husren
De første 8 ukene av livet tisser valpen inne hos oppdretter, ihvertfall de aller fleste. Så det er helt naturlig å fortsette med det når de kommer til en ny familie.
Copyright © 2016 familiehunden.no All Rights Reserved.