Påmelding: Nettkurs - valpekurs
Kurs
Pris
Etter 7 dagers prøveperiode blir det trukket 199,-
Kontaktinformasjon
Betalingsinformasjon
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:
Totalt
Kurs
Sum
Dynamically Updated
$XX.00
Hvem: Best egnet for valper opp til 6 mnd
Hvor: Nettbasert. 
Hva: 6 ukers nettkurs med instruktsjonsfilmer, oppgaver og direkte kommunikasjon med instruktør

Betalingen starter først om 7 dager og du kan når som helst avslutte.
"Nyttig og godt gjennomført valpekurs. Liten gruppe, fikk god hjelp og råd av hundetrener. Har anbefalt kurset til andre."

Trine Nordli 
"Veldig fornøyd med valpekurset! Lærte mye om sosialisering, klikker trenings tips og enkle tips i hverdagen! Anbefaler på det sterkeste"

Malin Kvalvik Eriksen
"En super hundeskole (og ikke minst hundeeierskole) med få på hvert kurs, og et strålende fellestreningstilbud! Har du akkurat fått valp eller ønsker et annet kurs for deg og hunden din? Kontakt Familiehunden, og du vil ikke angre :) Her er det alltid noe nyttig å lære om, og god oppfølging!"

Trine Nordli 
"Vi har vært på valpekurs med Knut og er svært fornøyd. Vi har en aktiv Boardercollie som første hund og har hatt svært utbytte av kurset. Vi føler vi har fått individuell oppfølging til de tingene vi har hatt behov for, og blitt inkludert i de andre aktivitetene som turgrupper osv. Kan anbefales."

Anders Lohne Lie
"Er veldig fornøyd med hele opplegget på kurset. Syns det var et kjempebra kurs og veldig motiverende og være med på. Vil anbefale dette kurset til alle!"

Ole Jørgen Holstangen
Copyright 2015 All Rights Reserved.