Har du valp mellom 2-6 mnd og bor i Østfold?

Vi er valpespesialisten og tilbyr valpekurs på Greåker

Ta med hele familien på kurs

Vi tilbyr valpekurs på Greåker, som er et 12 ukers program som dekker det du som valpeeier trenger å kunne for å oppdra valpen din på best og enklest mulig måte.

Små grupper, positiv trening og effektive metoder som hele familien mestrer gir et godt grunnlag for valpen.

Passer valper opp til 6 mnd, men vi anbefaler å starte mellom 12-16 uker. Da har valpen blitt husvarm, men ennå ikke lært for mange uvaner.

Hva får du på valpekurs hos Familiehunden?

En oversikt over hva du vil få
[et_pb_divi_atm admin_label="Advanced Text" background_layout="light" text_orientation="left" disabled_on="on||" bullet_image="http://www.familiehunden.no/wp-content/uploads/2016/04/paw2.png" bullet_width="30" bullet_height="30" text_font_size_tablet="51" text_font_size_phone="14" text_font_size_last_edited="on|phone" text_line_height_tablet="2" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" disabled="off"]
 • Seks kurskvelder på Greåker
 • En temakveld hos veterinær
 • En privat time hjemme hos din familie
 • Massivt kurskompendiet med instruksjonsfilmer
 • Ukentlige hjemmelekser og oppfølging
 • Seks nettmøter med hjelp og veiledning
 • Egen kursgruppe på facebook
[/et_pb_divi_atm][et_pb_divi_atm admin_label="Advanced Text" background_layout="light" text_orientation="left" disabled_on="off|on|on" bullet_image="http://www.familiehunden.no/wp-content/uploads/2016/04/paw2.png" bullet_width="15" bullet_height="15" text_font_size_tablet="51" text_font_size_phone="14" text_font_size_last_edited="on|phone" text_line_height_tablet="2" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" disabled="off"]
 • Seks kurskvelder på Greåker
 • En temakveld hos veterinær
 • En privat time
 • Massivt kurskompendiet
 • Ukentlige hjemmelekser
 • Seks nettmøter
 • Egen kursgruppe
[/et_pb_divi_atm]

Reserver plass på valpekurset

 • Sted: Tindlund skole
 • Pris: 2000,-
 • Instruktør: Knut Pedersen

Velg hvilken dag du ønsker å starte kurs. Dagen du velger vil være dagen vi møtes 6 kvelder på Greåker.

Informasjon om deg

Fyll inn punktene under hvis du allerede har hentet valpen

Påmeldingen er bindingene og betalingsinformasjon kommer på faktura i egen epost som skal betales innen kurset starter.

Hvorfor burde du vurdere Familiehunden?

Vi vet hvordan du får en god familiehund

Seks kurskvelder / 12 uker


Den første valpetiden er ikke over på 6 uker, derfor har vi valgt å utvide kurset og har kurskvelder annenhver uke. Det gjør at vi kan gi deg tett oppfølging hele 3 mnd gjennom den første viktige tiden.

Uken vi ikke treffes på Greåker treffes vi på nettmøte hvor vi går gjennom nye momenter, svarer på spørsmål som har dukket opp og gir nye hjemmelekser for uken som kommer.

I tillegg har du tilgang på instruktøren via personlige nettmøter hvor du med mobilen kan vise treningen og få hjelp umiddelbart, egen facebookgruppe og epost.

Temakveld hos veterinæren


Vi er så heldige og samarbeider med Nedre glomma veterinærsenter, og en av kurskveldene tar vi turen dit. Her blir det et foredrag av veterinærer med ting som er viktige samt en tur på bordet for sjekk.

Dette blir ikke som den vanlige sjekken du har hos veterinær, her vil du få gode tips både av oss og veterinær på hva du kanskje trenger å trene på videre. Og vi sørger for å hjelpe dere med treningen videre!

Privattime hjemme hos dere


Dette er et tilbud vi er svært glade i. Her får vi hjulpet dere med nettopp det dere trenger hjelp med, som vi kanskje ikke får tatt på kurskveldene eller er vanskelige å løse på epost.

Dere bestemmer selv når vi skal komme, og vi er fleksible på tidspunkter så her finner dere en tid som passer hele familien.

Massivt kurskompendium


Dette er faktisk et komplett nettkurs, komplett med et stort antall instruksjonsfilmer. Ikke bare er det instruksjonsfilmer til alle øvelsene vi er gjennom, men mange flere nyttige øvelser du kan gå gjennom på egenhånd hvis du ønsker det.

Alle øvelsene har egne øvelsesark med beskrivelser du kan skrive ut å ha liggende, samt hjemmelekser for hver eneste leksjon vi er gjennom. Her har du ingen grunn til å ikke fortsette treningen hjemme.

Nettmøter


Ukene hvor det ikke er kurskveld på Greåker møtes vi i møterommet vårt. Dette er på nett, og alt du trenger for å delta er en Pc, Mac, nettbrett eller mobiltelefon og du trenger ingen tekniske ferdigheter.

Her vil du se og høre instruktøren, presentasjoner, filmer osv og du kan skrive spørsmål. Du kan også bruke kamera på mobilen din til å vise øvelser og få kommentarer på dette.

Kursgruppe på facebook


Det vil bli opprettet en lukket gruppe på facebook for din kursgruppe hvor vi kan diskutere treningen eller kanskje bare fortelle hvor supert innkallingen funket når valpen løp etter en katt..

Her er altså også instruktøren tilgjengelig og vil svare på spørsmål underveis gjennom hele kurset.

Kunne ikke funnet en bedre plass. Knut gav meg utrolig god veiledning. Skal på flere kurs med Familiehunden. Anbefales virkelig.

Sylwia Osiecka

Flott kurs for hele familien. Dyktig instruktør, konkret, behjelpelig og erfaren. Anbefales!

Karine Gyllensten Banggren

Vi deltok på valpekurs med vår hund, noe vi fikk stort utbytte av! Vi opplevde instruktøren som fornuftig og som en med bred kunnskap om hund. Akkurat slik vi ønsket det. Anbefales virkelig

Katrine N Ramstad

"Jeg er helt sikker på at hunden din kommer til å snu i lufta etter tre uker"
selv om du ikke tror det nå...

“Instruktøren”

Knut Pedersen – Daglig leder og instruktør

Knut har jobbet fulltid med hunder i over 15 år. Gjennom hele denne perioden har interessen vært valpeeiere, og Knut har hjulpet over 10 000 valpeeiere til å få en enklere valpetid.

Ofte er det så små ting som skal til for å gjøre store endringer i valpetiden. I stedet for å bruke tiden på unødvendige problemer er Knut ekspert på å legge ting til rette for å gjøre hverdagen enklere og bedre for både valp og familien.

Knut har både barn,hunder, katt og fugl og alle trenes jevnlig, på en enkel, sikker, effektiv, hyggelig og familievennlig måte.

Hva vil du egentlig lære på valpekurs?

Først og fremst vil du lære hvordan du får en "fersk" valp til å bli en velfungerende familiehund. Du vil få masse smarte tips som ikke bare vil gjøre hverdagen enklere for deg og familien, men vil gjøre at valpen vil trives enda bedre

Her er noen av øvelsene du vil lære på kurset

 • Du vil få en super innkalling.
 • Du vil få en hund som går pent i bånd
 • Du vil få en hund som ikke biter barna...
 • Du vil få en hund som ikke hopper på folk
 • Du vil få en familiehund du kan være stolt av

Det aller viktigste med valpekurset er at du som hundeeier skal lære hvordan du skal lære valpen din gode vaner.

Gode vaner som skal vare resten av livet. Det valpen lærer den første tiden, er vanskelig å bli kvitt.. på godt og vondt

Kom i gang med valpekurs nå

Jeg er klar til å hjelpe!

Null uhell for valpen

Null uhell

Er det noen grunn til at hunden din skal tisse over alt? Eller bite ting i filler? Legger du forholdene til rette får du en mye enklere valpetid, ja, faktisk - med null uhell!

Sosialisering er viktig på valpekurs

Sosialisering

Sosialisering og miljøtrening er det du bør bruke valpetiden til. De første 16 ukene er de viktigste, og de får du aldri tilbake. Sørg for at hver dag opplever valpen noe nytt.

Dempende signaler er viktig for valper og hunder i alle aldre

Dempende signaler

Hunden din har sitt eget språk som den bruker med andre hunder for å unngå konflikter. Du kan bruke disse signalene for at hunden din bedre skal forstå deg.

Hvorfor gi valpen maten i en matskål når den kan jobbe for det

Hvordan gi valpen mat

Du kan gi valpen din mat i en matskål, eller du kan utnytte maten å få en fornøyd, sliten og harmonisk valp. Bruk maten fornuftig, til forskjellig typer trening og sosialisering.

Gode vaner for valpen starter på valpekurset

Gode vaner

Gode vaner varer livet ut. Det samme gjør dårlige vaner, nesten.. Det er mulig å endre dårlige vaner, men hvorfor bruke tiden på det når du kan gjøre det riktig med engang?

Gå pent i bånd er en viktig ferdighet for valpen å lære

Båndtrening

En ferdighet alle hunder trenger er å oppføre seg pent i bånd. Dette må du starte med tidlig, og gjør du det på denne måten - er det lettere for hunden din å forstå hva du vil..

Valp som leter etter mat på valpekurs
Valpen øver seg på rart underlag
Valp som må bruke hodet