Valpekurs eller hundekurs, eller rett og slett...
Ikke noe tull - bare det du trenger...
Første time er kartlegging av din families ønsker og målsetning for hunden, hjemme hos din familie.
  • 1 gang- Hjemme hos deg
  • 4 ganger - Personlig trening med instruktøren hos deg eller på Greåker
  • 8 ganger - Felles trening med andre hunder
Totalt 13 ganger, hvor fem ganger kan være hjemme hos deg! 
Pris for alt sammen, kun 2500,-
Meld deg på valpekurs i dag og få instruktør hjem etter få dager. 
Vi är jätte nöjda
Vi är jätte nöjda med den hjälp och vägledning vi har fått från Familiehunden/Knut Pedersen! Vi började valpkurs med våran Rhodishian ridgeback hane när han var 12 uker (rekomenderer dock om man har mulighet att börja kurs så fort ni får valpen hem).
För exempel har vi har nu en unghund som aldrig går utanför dörren eller hoppar ut från bilen innan han får lov, ligger avslappnat i sin säng när vi spiser istället för att tigga och har fått bra tips gällande inkallning, gå pent i bånd och aktivering med nosen.
Kan varmt tipsa om att ta privattimmer för alldra bästa vägledning! All träning sker mjuk och aldrig några ryck eller hårda ord, vilket har passat oss bäst! Rekomenderas starkt!
Stina Levemark
Hvorfor valpekurs hos Familiehunden
Du vil ha et kurs som gir deg det du trenger - ikke alt annet
Du vil ikke ha en hund som kan gå pent ved siden av 12 hunder på en kursplass. Som kan sitte rolig når de andre hundene går forbi eller ikke hoppe på instruktøren. 

Du vil ha en hund som oppfører seg pent hjemme, Som går pent på tur, der dere faktisk går tur... Og som oppfører seg seg som dere ønsker i hverdagen, ikke 1.5 time i uken på en kursplass. 

Du vil ha en hund som passer inn i familien, som er som dere ønsker den skal være. Rett og slett en lydig hund, der du trenger det. 

Vi vet hvordan du vil ha det. Ihvertfall etter det første møtet har vi et godt utgangspunkt, og verken vi eller dere nøyer oss med mindre enn at dere får det som dere vil. 
  • Erfaring - Knut har jobbet med hunder lenge. 
  • Tid - Dette er hva Knut gjør, hver dag - hele dagen
  • Vi liker hundefolk, rett og slett!
Väldigt duktig instruktör med stor kunskap om hur man får en fin start med sin nya familjemedlem. Vi har haft stor hjälp av Knuts tips och tricks! Rekommenderas!
Johan Stern
Vi deltok på valpekurs med vår hund, noe vi fikk stort utbytte av! Vi opplevde instruktrøen som fornuftig og som en med bred kunnskap om hund. Akkurat slik vi ønsket det. Vi har brukt mye av det vi lærte i etterkant og føler vi har klart å forme en fin familiehund! Anbefales virkelig!
Katrine N Ramstad
Gjennomføring av valpekurset
Det du trenger, når du trenger det. 
Den første timen tar du så fort som mulig. Gjerne allerede den første uken har kommet. Nye spørsmål har dukket opp og vi tar en god prat og sørger for at valpen raskt slutter med valpebiting, tissing inne og de vanlige utfordringene. 

Deretter blir dere med på felles trening. Her finner du andre valper og voksne hunder. Første gangen er det kanskje bare sosialisering, og dere lar valpen henge rundt og oppleve mye nytt. Hvis valpen er klar for det, finner vi noen passende lekekamerater den kan ha det gøy med. Vel hjemme igjen har dere en valp som kommer til å sove godt...

Så booker du en ny time med instruktøren. Det gjøres enkelt ved en online system. Du velger om vi kommer hjem til deg, eller du møter oss på Greåker. Bor du mer enn 5 km unna, betaler du for bensin og evt bommer ellers er det samme pris. Denne gangen har du kanskje nye spørsmål, nye utfordringer som har dukket opp som vi løser. Samtidig begynner vi med opplæringen av valpen. Nye øvelser skal læres, og hvordan bedre kunne lære valpen nye ting enn når vi er helt alene. 

Nå sitter du igjen med konkrete øvelser å jobbe videre med. Dukker det opp spørsmål, skriver du til meg på messenger, når som helst. 

Nå dukker du opp på felles trening igjen. Denne gangen blir det ikke bare sosialisering, men nå jobber du videre med øvelsene vi har startet opp sammen. Valpen er nemlig skapt sånn, at selv om den "kan" det hjemme - kan den det ikke. Ihvertfall ikke overalt. Nå fortsettes treningen med de andre hundene som distraksjoner. I tillegg brukes både hundeeiere som medhjelpere der det trengs, som f.eks lære valpen at selv om folk kommer opp til dere betyr ikke det at de skal hilse på den... 

Når du føler deg klar for å gå videre med treningen, booker du ny time... Du tar ting i ditt tempo. Vi er med hele veien. 

Høres bra ut? 

Enten du har en helt fersk valp eller en eldre hund, velkommen til kurs.